Общи условия

Общи Условия

Добре дошли в онлайн магазина на Фрактал Бисер Митков ЕТ . Ние предлагаме само оригинални стоки на световни марки и производители на конкурентни цени. Всички артикули са налични в нашия склад. Използването на този уеб-сайт означава, че вие приемате условията за ползване и сте съгласни с тях. Фирмата си запазва правото да променя тези условия, като актуализира информацията на сайта.


1. Условия за поръчка:

          Пазаруването от нас не изисква задължителна регистрация. При натискане на бутона „Плащане” в кошницата, ви излизат полета, които трябва да попълните, като най-важните са: име, адрес на електронната поща (e-mail), на който да можем да изпратим потвърждение на поръчката ви и телефонен номер, на който да можем да се свържем с вас при необходимост. Този номер е нужен и за изпращането на стоката, както и точен адрес за доставка, ако желаете стоката да бъде доставена до вашата врата. Доставките се обработват всеки ден до 12:00 ч.. Приетите доставки след този час се обработват и изпращат на следващия ден. Доставката е обикновено за следващия работен ден чрез куриерска фирма Спиди, с опция за преглед преди получаване на пратката. Доставката е за сметка на купувача.


2. Право на отказ и връщане на стока:

Πpaвo нa peĸлaмaция

Peглaмeнтa зa пpиeмaнeтo нa Peĸлaмaции в cиcтeмaтa нa Веnјаmіn Мооrе Раіntѕ oпpeдeля cлeднитe пpaвилa:


– Cpoĸ нa peĸлaмaциитe ca дo 14 дни cлeд дaтaтa нa пoĸyпĸaтa.

– Oбxвaт нa Peĸлaмaциитe ca нecъoтвeтcтвиe нa пopъчaнo нивo нa глaнц или нecъвъpшeнcтвo нa cтpyĸтypa нa мaтepиaлa (лoш миpиc, твъpди cтpyĸтypи или нexoмoгeнeн мaтepиaл). Peĸлaмaция зa минимални и спорни paзличия в цвeтa не ce пpиeмaт.Моля имайте предвид, че настройките на екрана на Вашия монитор могат да окажат минимално влияние върху избрания цвят.

– Зa yвaжeниe нa нaпpaвeнaтa Peĸлaмaция e нeoбxoдимo дa бъдe въpнaтa пoĸyпĸaтa в ΠЪЛEH paзмep ( cъдъpжaниeтo нa въpнaтaтa oпaĸoвĸaтa ĸaтo oбeм дa cъoтвeтcвa нa пoлyчeнaтa ).

– Peĸлaмaция нa пoлзвaни пpoдyĸти ( тaĸивa ĸoитo ce вpъщaт в нeпълнa oпaĸoвĸa ) ce yвaжaвa ĸaтo нa ĸлиeнтa ce пpeдлaгa oбeщeтeниe в paзмep нa 50% нaмaлeниe oт пoвтopнaтa пoĸyпĸa нa cъщитe пpoдyĸти.

– Peĸлaмaция нa нaпълнo изпoлзвaни пpoдyĸти или изoбщo нeвъpнaти нe ce пpиeмa!

Като клиент, който ценим, и според условията на чл. 55 от ЗЗП,  вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на доставката, в случай, че стоката не е използвана, целостта на опаковката й не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. В случай, че решите да върнете стока,. Молим да имате предвид, че транспортните разходи по доставката и връщането на стоката се поемат от Вас.

Важно! При поръчка на тонирана боя, съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП, потребителят не може да упражни право на отказ (връщане в 14-дневен срок), защото продуктът е оцветен съобразно индивидуално изискване на клиента.

3. Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица

         Препратките към други сайтове са единствено и само за ваше удобство. Фирмата ни не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за тях и тяхното съдържание.

4. Ценова политика

         Посочените на нашия сайт цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. „Фрактал Бисер Митков ЕТ ” има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на покупката.

5. Търговски марки

         Всички имена, фирмени знаци и символи на продукти, използвани в този сайт, са търговски марки и са защитени от авторското право, като са притежание на собствениците си.

6. Плащания

         Плащането на стоките се извършва чрез банков превод , или банкова дебитна/кредитна карта.

 Продуктитекоито поръчватеще бъдат изпратени веднага след потвърждаване на плащането.


7. Фирмена политика при събирането на информация и как я използваме?

         Ние събираме доброволно предоставената от вас информация (име, адрес, телефон за връзка, e-mail адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката ви и да ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугите си. Изпращаме e-mail съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или възникнал въпрос, относно дадена поръчка или артикул, и за нашите регулярни известия за нови продукти и промоции. Използвайки нашия онлайн магазин, вие се съгласявате информацията за вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност. Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи.

Всички права запазени! 
Фрактал Бисер Митков ЕТ